Bellvei celebra dissabte la 1a Jornada Bellvei Negre a la Patronal

Bellvei acull aquest dissabte la 1a Jornada Bellvei Negre, un seguit d’activitats al voltant del certamen de novel·la negre Bellvei Negre, organitzat per l’Ajuntament de Bellvei, l’editorial Gregal i el celler Jané Ventura, amb la col·laboració de la botiga i espai de degustació Xerigots, de l’Obrador del Vendrell. L’organitzador del certamen i la jornada, l’escriptor i realitzador del programa de literatura “L’alambí d’escriptors” de Bellvei Ràdio Ramón Valls, assegura que “la Jornada Bellvei Negre serà molt completa”.

Els actes, que tindran lloc al centre cívic la Patronal de Bellvei, començaran a les 11 del matí amb la presentació de l’esdeveniment. A les 12 h es farà el primer maridatge amb vi, cava, formatge i xocolata, que té un preu de 5 euros i places limitades. A les 12.30 h serà el torn de la taula rodona “Mister Black Hyde i White Jekyll” amb membres del jurat de Bellvei Negre, amb un col·loqui posterior. “Parlarem d’aquesta ànima fosca que tots duem a dins, que és el nostre dimoni i que ha de lluitar constantment amb l’àngel, i que és l’origen de la novel·la negra”, avança Valls.

El “Dinar negre”, a les 14.30 h, constarà de plats negres, del Càtering Restaurant Eusebio de Calafell: saltejat de favetes amb popets amb la seva tinta, arròs negre amb sèpia i all i oli i brownies. El dinar té un preu de 20 euros i places limitades. Després de dinar, a les 17 h, hi haurà una nova xerrada, en aquest cas entre narrativa i vins i licors: “Què beuen els personatges de ficció en el gènere negre?”. I a les 18.30 h es donaran a conèixer els guanyadors i es lliuraran els premis Bellvei Negre de novel·la i relat. La cloenda constarà d’un pica-pica. Les inscripcions a les activitats es poden fer al correu bellveinegre@hotmail.com.

17635543_1298843873530356_8125157404165447454_o

 

Anuncis