La nova entitat Tafaners vol dinamitzar Bellvei amb activitats intergeneracionals

Un grup de joves de Bellvei ha impulsat la nova entitat Tafaners que vol dinamitzar Bellvei proposant activitats obertes a tothom i que uneixin generacions. La van presentar diumenge 19 al centre cívic la Patronal.

Ens n’han parlat tres membres de la junta: Arnau Mañé, Francesc Huertas i Adrià Galofré.

Descarregar

Els Tafaners volen dinamitzar el poble a través d’activitats, organitzar les persones amb idees i ganes per fer coses, unir generacions, participar “perquè Bellvei estigui viu tot l’any”, escoltar els socis i les idees de la gent, fer propostes i coordinar-se amb altres entitats i amb l’Ajuntament, i compartir un espai comú en què tothom hi pugui fer aportacions. Entre les activitats que es podrien fer parlen de fer des de ginkanes, sopars populars, xerrades o festes fins a classes de zumba.

L’entitat s’organitzarà a partir de reunions trimestrals amb els socis en què aquests faran propostes que després es debatran i després es duran a terme. La primera d’aquestes reunions serà el 9 d’abril a la tarda a les escoles velles.

Es poden fer socis dels Tafaners els majors de 16 anys, siguin o no de Bellvei, a un preu màxim de 18 euros/any, que serà menor si hi ha diversos membres de la mateixa família inscrits.

Anuncis